גומיות לפני טיפול - אין מספיק רווח לטבעות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/07/2019 | 09:07 | מאת: פלג

שלום, אני בן 18, בגלל מנשך פתוח קל וצפיפות בשיניים התחתונות אני בקרוב אעשה גשר חרסינה בלסת העליונה ורגיל (מתכת) בתחתונה, כבר קבעו לי תור להדבקה בינתיים רק בלסת העליונה הבעיה היא שאין לי מספיק רווח בין הטוחנות איפה ששמים את הטבעות ואפילו האורתודונט לא הזכיר לי על זה מה ניתן לעשות? האם הרופא פספס לבדוק את זה וצריך לקבוע תור ולשים גומיות לפני טיפול שיעשו רווחים בשביל הטבעות?

שלום פלג לעתים לא שמים טבעות על השיניים האחוריות. מתקינים צינוריות מיוחדות. במקרה ששמים צינוריות כאלה אין צורך בגומיות. בברכה ד"ר צור

21/07/2019 | 10:19 | מאת: פלג

שבוע טוב. תודה רבה על התשובה. אחותי הגדולה טופלה בעבר אצל אותו הרופא. שאלתי אותה והוא שם לה טבעות ולא צינוריות. אולי הרופא נוהג להשתמש בשיטה זו? כדאי לי ליצור קשר עם המרפאה ליתר ביטחון? או פשוט לסמוך על הרופא?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים