מנשך עמוק - deep bite

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/07/2019 | 12:18 | מאת: דן

שלום, יש לי שתי שאלות - 1)מהם הסיכונים שנגרמים במהלך השנים במידה ויש מנשך עמוק מילדות שלא מטופל? 2)במידה ויש לי שיניים ישרות בשתי הלסתות אבל הבעיה היחידה היא רק מנשך עמוק 100% (רק ליקוי סגר), הטיפול היחידי יהיה רק הרמת מנשך? או שעדיין אני אצטרך לשים גשר למרות השיניים הישרות? תודה

שלום יש מספר בעיות במנשך עמוק אבל לא מחוייב שהם יבואו לביטוי או שהביטוי יהיה קטן. 1. שחיקה של החותכות התחתונות 2.לחץ על השיניים העליונות או על החניכיים של השיניים העליונות. התייעצי עם מומחה לאורתודונטיה או רופא השיניים שלך אם יש ביטוי לכך אצלך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים