אינויזלין קושי הסתגלות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

27/06/2019 | 09:31 | מאת: בת 35

שלום. הרכיבו לי גשר מסוג אינויזלין לפני שבוע. אין לי בעיה קשה של שיניים עקומות מאוד רק רציתי חיוך יפה. בהתחלה רציתי צפוי חרסינה אך הרופא המליץ על ישור שיניים . מאז ההתקנה אני מאוד סובלת גם מכאבים וגם מאיכות חיים ירודה של הוצאה והכנסה של הקשתיות זה גם כואב וגם מביך ( אני אוכלת במסעדות המון ושותה גם שתייה חמה). אפשר להוציא את זה ולהתקין צפוי חרסינה ( ולהשאיר רק את הפלטה התחתונה כי השיניים שם שויפו).

שלום בדרך כלל לוקח כשבועיים להסתגל לקשתיות השקופות. לגבי השאלה האם ניתן להפריד בין הלסתות, נשאלת השאלה מה תוכנן בטיפול בשתי הלסתות. אם מתוכנן שינוי של הסגר בשיניים האחוריות בשתי הלסתות הרי לא ניתן להמשיך רק בלסת אחת. אם תוכנן שינוי מצומצם רק לשיניים הקדמיות אז אולי ניתן להפריד בין הלסתות. בכל מקרה, תמיד רצוי במידת האפשר ליישר את השיניים ולא לצפות אותן אם השן הטבעית יפה בצורתה גודלה וצבעה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים