רווח מעיק בשיניים - מה עושים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/04/2019 | 14:24 | מאת: יוסי

שלום הבן שלי בן 15.5 הוא סובל מרווח מעיק בין שתי שיניים טוחנות בלסת התחתונה לטענתו - כל פעם שהוא אוכל משהו אז אוכל נדחס לו בין שתי השיניים האלו וגורם לזיהום ולירידת דם כאשר הוא מוציא אפילו בנגיעה קלה של הקיסם הסתכלתי איפה שכואב לו ובאמת האזור קצת אדמומי ואפרפר והרווח הוא 2-3 מ״מ בין שן 35 לשן 36 תופעה זו קיימת אצלו כבר כחצי שנה והוא באמת סובל הוא אומר לי ״זה לא סתם שאריות מזון שנתקעות בשיניים זה יותר מזה״ איך מטפלים בדבר הזה? כמו כן יש לו מנשך עמוק 100% וצפיפות קלה בשיניים התחתונות החותכות שלא טופלו עד כה תודה

שלום אם התופעה חדשה יתכן ויש מוקד עששת(חור) בשן שדורש טיפול אצל רופא שיניים. רווח ממקור טבעי בדרך כלל לא יוצר בעיה כפי שתארת. מנשך עמוק וצפיפות אלה בעיות שמומחה לאורתודונטיה מטפל בהם. עליך אם כן לגשת ליעוץ ובדיקה אצל שני רופאים. בברכה ד"ר צור בברכה ד"ר צור בברכה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים