יישור שיניים בשנית והפעלת לחץ על הניב

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/04/2019 | 22:08 | מאת: ענת

שלום, אני בת 45. בגיל 13 היה לי גשר בשיניים למשך 3 שנים. לאחרונה הבחנתי שהניב השמאלי העליון, התחיל לבלוט החוצה והשן שאחריה, נכנסת פנימה. במשך יומיים לחצתי למשך דקה/שתיים עם האצבע על הניב מסיבה מטופשת לחלוטין, הרי לא תחול שום תזוזה מפעולה כזו והחלטתי לפנות לרופאה מומחית ליישור שיניים. בינתיים, לאחר אותו לחץ שהפעלתי באצבעי על הניב, קיימת רגישות קלה באזור החניכיים הסמוכות לניב הבולט ושאלתי היא: האם יכול להיות שגרמתי לעצמי איזה נזק בעת הפעלת הלחץ? האם החלשתי את שורש הניב?

09/04/2019 | 15:44 | מאת: ענת

עדכון- השן הבולטת, שעליה הפעלתי לחץ, היא אחת לפני הניב.

שלום השן לא יכולה לזוז מלחץ של האצבע למשך יומיים. תגשי לבדיקה ויעוץ אורתודונטי למומחה ליישור שיניים . בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים