מנשך הפוך - בקשה לפתרון ללא צורך בניתוח

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/03/2019 | 15:34 | מאת: בת 33

שלום רב, אני בת 33 שסובלת מבעיה אורטודנטית שמעולם לא טופלה עקב חששות ופחדים רבים. אני סובלת ממנשך הפוך כאשר הלסת התחתונה סוגרת על הלסת העליונה. הלסת העליונה הינה צרה מעט מהלסת התחתונה. בלסת התחתונה ישנן שיניים טוחנות עקומות וחסרות מס' שיניים. לפני שנים רבות, הוצא לי לעבור ניתוח כירוגי לניסור הלסת התחתונה כדי לפתור את הבעיה. אולם עקב חשש גדול נמנעתי מהדבר. עד היום העניין משפיע עלי, אני מתייבשת במבנה השיניים שלי, לעיתים נוהגת להסתיר את החיוך ויש גם שיבושים קלים בדיבור. אודה להמלצות בעניין טיפול יישור הלסת והשיניים ללא צורך בניתוח. תודה ובברכה.

שלום הבעיה המתוארת היא ליקוי סגרי מורכב. סל הבריאות מכסה היום סוג טיפולים כאלה בבית חולים. הייתי מציע לך להגיע לביה"ס לרפואת שיניים למחלקה לאורתודונטיה לבדיקה ויעוץ ולשמוע על פתרונות אפשריים, או למרכז רפואי אחר המשלב טיפול אורתודונטי או טיפול אורתודונטי וכירורגי. בברכה ד"ר צור ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים