שיניים התעקמו

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

06/03/2019 | 03:36 | מאת: הדר

דר שלום, שאלה -במקרה של עלייה במשקל, האם ייתכן שהשיניים שהיו ישרות מטיפול אורטודנטי, פשוט התעקמו?! אם כן האם בירידה במשקל הן חוזרות להיות ישרות שוב?! ושאלה שנייה- יצאה לי שן בינה שחותכת אותי בלחי ,האם כדאי לי לחכות ולראות אם זה יהיה גרוע יותר או כבר עכשיו ללכת להוציא אותה? תודה רבה

06/03/2019 | 03:39 | מאת: הדר

כמו שציינתי,עשיתי בעבר טיפול אורטודנטי,אז מדוע הפלטה לחך העליון והברזל בשיניים התחתונות לא שמרו על יושרן של השיניים?

שלום הדר הכוחות לשינוי עמדת השיניים הקיימים בפה לעיתים גדולים. הקיבוע מקבל לפעמים עיוות מלחץ של אוכל קשה , אז יכולה להיות תנועה קלה של השיניים , או שהדבק ירד בחלקו והאחיזה של הקיבוע כבר לא מספיק חזקה. לגבי הפלטה, מספיק שלא שמת מספר ימים ויש שינוי שהפלטה כבר לא מספיק מתאימה כדי לשמור באופן אידיאלי. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים