ישור שיניים בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

04/03/2019 | 11:23 | מאת: חיים

אני בן 50 ושן 41 בלסת התחתונה זזה קדימה [יחד עם שיניים נוספות] ויש לי כאבים בחניכיים. בבדיקת רופא הומלץ על עקירת השן ואת הרווח שנוצר לסגור ע"י ישור שיניים לא ניתן לעשות כתר כי אין מקום. שאלתי, האם מומלץ/ ניתן/ מקובל לעשות ישור שיניים בגיל כמו שלי ואם אני מיישר את הלסת התחתונה אפשר "על הדרך" לעשות גשר גם בלסת העליונה מטעמי אסטטיקה.

שלום אפשר בהחלט ליישר שיניים בגלך וכמובן ניתן גם ליישר באותו הזמן גם את השיניים העליונות. ישנן היום גם טכניקות טיפול שפחות רואים. סמכים שקופים, קשתיות שקופות -אינויזלין, וסמכים פנימיים-לינגואל בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים