כאב בשן עם סתימה ללא חור

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/02/2019 | 21:40 | מאת: תמר

שלום. יש לי כאב חזק בשן. בבדיקה אצל רופא שיניים הוא אמר שאין חור בשן. יש שם סתימה וכנראה מחדירת חיידקים לתוכה במשך הזמן יש שחיקה ומצריך טיפול שורש לטענתו. רציתי לשמוע חוות דעת נוספת , האם מחייב שזה טיפול שורש? אולי זו דלקת? האם אפשר לנקות את השן ולסתום היטב מחדש? אשמח לתשובה, תודה!!

שלום התאור שלך לבעיה מחייב בדיקה קלינית. אם אין לך ביטחון בתשובה שקבלת תיגש לבדיקה אצל רופא שיניים נוסף. תחום התשובות שלי מתרכז בנושאים של יישור שיניים-אורתודונטיה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים