שן שהולכת אחורה בלסת התחתונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

15/02/2019 | 12:37 | מאת: לאה

שלום, אני בת 31, בשנות התיכון עשיתי גשר בשתי הלסתות, בלסת התחתונה שמו לי בזמנו קיבוע הקיים עד היום. הבחנתי בשנה האחרונה ששן אחת בלסת התחתונה נוטה אחורה (היא לא באותו קו של היתר), וזה מפריע לי. אני לא מעוניינת לעשות שוב גשר, מה האופציות הקיימות היום בשוק? האם יש פתרונות פחות נראים?

15/02/2019 | 12:42 | מאת: לאה

ושאלה נוספת כמה זמן זה בערך יקח?

שלום הצטופפות של חותכות מתרחשת בעקבות מספר שינויים שמתרחשים עם הזמן. חלקן או כולם משפיעים. בקיעת שיני בינה וחוסר מקום, תנועה קטנה של השיניים האחוריות קדימה שקורת באופן טבעי עם הזמן והתקשחות של הרקמות הרכות- שפתיים ולחיים. טיפול אמור לקחת מספר חודשים במידה וזו רק שן אחת ואין צורך בטיפול רחב יותר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים