עקירות שיניים יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/12/2018 | 17:20 | מאת: ברק

היי בועז, לאחר המלצות רבות הגעתי לכאן לצערי לפני כמה שנים עשיתי יישור שיניים התחלתי עם פורפיל שטוח יחסית, הייה לי צפיפות ממש קלה. אורתודנט מכללית מוכר בתחום בשם ומסתבר שעוקר לכלום.הפנה אותי לעקירות בכל צד החמישית עקרתי לא הסבירו לי את כל הנזקים שזה יכול לעשות.אני מרגיש שיריד לי הנפח מהשפתיים שהחיוך נהייה הרבה פחות רחב הפורפיל ממש כמו איש זקן נכנס פנים. כל התהליך הזה ביגר אותי בעשר שנים אם הייתי יודע שזה ככה משנה את הפורפיל בחיים לא הייתי עוקר. הלכתי לכמה אורתודנטים מבחינת היישור נראה להם שזה תקין אבל הרגשה שלי שהפורפיל ממש שטוח זוית הפה נפלה הכל השתנה אין בשר מעל השפה. ניסו להזיז את זווית החותכות אבל זה לא ממש משנה פה. זה הגיוני לפתוח רווחים? יצא לך להתנסות בטיפול כזה? מה אני אמור לעשות עכשיו?

שלום ברק שאלתך מאוד תאורטית. לא אוכל להמליץ על טיפול בלי בדיקה. בברכה ד"ר צור

26/12/2018 | 04:28 | מאת: ברק

אשמח לדעת באופן כללי איזה טיפול מקובל במקרים שהפה פנימה מדי אך השיניים במצב תקין והזיזו כבר את החותכות..מה הטיפול שניתן לעשוץ באופן כללי? רק פתיחת רווחים מחדש? גם הזיזו מעט את הטוחנות שזה בלתי אפשרי כמעט לפתוח רווחים

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים