יישור אורתודנטי - מיקום חוט תייל

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

30/11/2018 | 21:11 | מאת: א.א

שלום ד״ר, אני בתהליך יישור אורתודנטי בלסת התחתונה באמצעות גשר קוביות. אחרי ביקור אצל רופאת השיניים היום הבחנתי כי בשן אחת שמופעל עליה לחץ, חוט התייל לא נמצא במסילה שבמרכז הקוביה אלא בחלק התחתון של הקוביה, ומוצמדת עם גומיה. היות וזו השן היחידה שנראית כך תהיתי אם זה מכוון או שמא זו טעות במיקום התייל?

שלום יתכן והאורתודונט לא רצה להפעיל לחץ גדול בפגישה הראשונה אז הוא קשר את השן כשהחוט נמצא מחוץ למסילה. אם לקשירה גורמת ללחץ לא נכון, לכיוון המעקם את השן במקום ליישרה אז הקשירה אינה נכונה והחוט יצא ממקומו. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים