שומר מקום לבן 12- טרם התחלפו כל השיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

12/09/2018 | 07:18 | מאת: שומר מקום בן 12

שלום, בני בן 12, טרם התחלפו כל השיניים, אורתודונטית אמרה שצריך שומר מקום. רופאת השיניים אמרה שמאחר ובגיל 12 אין צורך. שולחת צילום פנורמי- אשמח לחוות דעתך.

שלום הצילום הפנורמי לא עבר לכן איני יכול להשיב. בדרך כלל כשאורתודונט אומר לשים שומר מקום בגיל כזה המטרה למנוע תזוזה של השיניים האחוריות קדימה , ולשמור מקום לשיניים שיבקעו. באופן טבעי השיניים הטוחנות הקבועות זזות מעט קדימה תוך כדי החלפת השיניים וכנראה האורתודונט רצה למנוע את התופעה הזו. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים