סתימות לבנות בשיניים הקידמיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

10/09/2018 | 11:41 | מאת: עידן לוי

היי, עושים לי מספר סתימות לבנות בכל השיניים הקידמיות בקרוב, לאחר טיפול אורתודנטי של שנה וחצי. כמה שאלות: 1. תוך כמה שנים צריך להתחיל לתחזק אותן? 2. האם במידה והצבע שלהן דוהה ונהיה פחות אסטתי, יש דרך להחזיר אותו לקדמותו? 3. הכי חשוב מהכל- אני מטופל בקנאביס רפואי, ורצית לדעת אם אפשר לעשן עם הסתימות.

שלום תחזוקה של סתימות לבנות נדרשים לעשות רק כאשר יש שינוי צבע השינוי תלוי בשינויים סביבתיים המשפיעים על הצבע. כמו קפה שחור, כורכום, יין אדום וכל מאכל בעל צבע חזק בכיוון כהה. לכן יכולות לעבור מספר שנים מעטות או רבות מאוד. תמיד אפשר ללטש את הסתימה ולשפר אותה במעט או להחליף את השיחזור. לגבי העישון , אם יש צבע בזמן השימוש הרי תהיה השפעה קלה לאורך זמן. כמו בעישון סיגריה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים