הארכת שיניים אורתודנטית

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/09/2018 | 20:24 | מאת: שיר

היי, אני בת 19 ויש לי שיניים ישרות ובריאות אבל הן נורא קצרות, בייחוד אלו שמשני צדי הקדמיות בלסת העליונה. רציתי לדעת האם דרך גשר בשיניים ניתן להאריך משמעותית את הכותרת בכל השניים שבלסת העליונה ? שמתי לב שלאנשים שעשו גשר לצורך יישור שיניים, השיניים גם התארכו טיפה על הדרך... השאלה שלי היא האם ההארכה הינה משמעותית והאם ניתן להגיע להארכה של עד כחצי סנטימטר או שהמטרה של הגשר היא היא רק ליישר? אני מעדיפה את זה על ניתוח להארכת כותרת שזה מתאים יותר לשן נקודתית ועל כתרים שזה ממש יקר... תודה מראש

שלום שיר. יישור שיניים יכול למשוך שיניים חותכות עליונות כלפי מטה אבל במידה קטנה מחצי סנטימטר. בדרך כלל מדובר על כשני מ"מ. עליך לעשות בדיקה משולבת אצל מומחה ליישור שיניים - אורתודונט, ואצל מומחה לשיקום. ביחד הם יכולים להגיע לתוכנית טיפול אופטימלית עבורך. לעיתים עם בכדי להגדיל שיניים באמצעות שיקום אופטימלי יש צורך בהכנה אורתודונטית לכך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים