שיטת IROK ליישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

22/08/2018 | 08:14 | מאת: הדס רלניק

שלום לך דוקטור, אני מתעניינת בשינוי אסתטי לשיניים שלי והמליצו לי על איירוק. השאלה שלי האם השיטה יכולה להרחיב את הלסת? האם השיטה נחשבת יעילה? אשמח לתשובתך

שלום טכניקת יישור שיניים באמצעות קשתיות שקופות יכולה להרחיב את קשת השיניים. זו לא הרחבה של הלסת אלא קשת השיניים. הרחבה במידה קלה ניתן לקבל עם קשתיות שקופות. במידה וצריך הרחבה גדולה ניתן לשלב בין טיפול באמצעות קשתיות שקופות ומכשיר להרחבה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים