יישור שיניים באמצעות קשתיות שקופות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/08/2018 | 07:45 | מאת: איילה

ד"ר שלום, אני מתלבטת ואשמח לתשובה בנושא. הציעו לי לעשות יישור שיניים בשיטת איירוק או אינביסליין. שאלתי היא באם יש לי מנשך פתוח האם הקשתיות יוכלו לסגור אותו? חלק אמרו לי כן וחלק לא. אודה לתשובה תודה רבה

שלום איילה. טיפול עם פלטות שקופות יכול לעזור מאוד בסגירת מנשך פתוח. כמובן תלוי בחומרת הבעייה הראשונית. חשובה התוכנה שמכינה את הפלטות השקופות- איזו חברה בוחרים, וחשוב מאוד הידע והנסיון של הרופא המטפל. את צריכה לבחור ברופא שיודע לסגור מנשך עם פלטות שקופות. בברכה ד"ר צור

22/08/2018 | 07:30 | מאת: thhkv

ד"ר צור היקר תןדה על התשובה המהירה. האם ישנם הבדלים בין שיטת אירוק לאינביזליין? כמו כן היכן ניתן ליצור עמך קשר לצורך טטיפול? תודה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים