מתייעצת בקשר לרווחים בשיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/07/2018 | 18:07 | מאת: שירה

יש לי רווחים בשיניים קדמיות שמציק ונכנס אוכל ועד שמצליחה המון פעמים ומציק אמרו לי שאורתודנט מטפל בעניין מה הפתרונות לזה והאם זה יפריע לכתרים שיש וששמים כי לא רוצה בגלל זה הכל מחדש? ושלא יצליחו לעשות?

שלום שירה ביישור שיניים ניתן לצמצם ולסגור רווחים. אבל, יש לוודא אם אופן סגירת השיניים -הסגר- מאפשר זאת. האם הרווחים נובעים מכך שהשיניים קטנות או שרווחים קשורים לסגר הכללי. תשובה מוחלטת מחייבת בדיקה של השיניים אצל מומחה ליישור שיניים. בברכה ד"ר צור

21/07/2018 | 17:44 | מאת: שירה

השאלה לא בטוח שאהיה מסוגלת גשרים וכאלה . האם ציפויים יהיו טובים במצבי שאני שוחקת שיניים. פשוט ביישור פוחדת שלא מסוגלת שישימו גשרים וכאלה אלא אם יש שיטה היום בלי לשים כלום אלא רק בטיפול עצמו וזהו.

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים