נפיחות בחניכיים עיכוב בטיפול

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/07/2018 | 14:30 | מאת: יעל

שלום,בני נמצא בתהליך טיפול במהלך השנה וחצי האחרונות. היום היינו אצל האורטודנטית והיא אמרה שעד שהחניכיים לא יהיו נפוחות והילד יצחצח שיניים כמו שצריך היא לא יכולה להתקדם(טוענת שהנפיחות עולה השן ולא ניתן לסדר את הקוביות כמו שצריך.. האם באמת העניין קריטי?אציין שאכן החניכים מעט נפוצות אך הוא מקפיד לצחצח. בנוסף,האם כדאי להחליף למשחה מיוחדת לחניכיים?

שלום יעל חשוה ביותר שהחניכיים לא יהיו נפוחות. לעיתים קשה להוריד את הנפיחות כאשר יש כבר נפיחות ,אבל ציחצוח קפדני שלוש פעמים ביום יעשה זאת לאט לאט. משחת שיניים פרדונטקס יעילה לסוג כזה של בעיה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים