עקירות לצורך יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

21/06/2018 | 08:46 | מאת: מוריה

לאחרונה קראתי מאמר שטוען את כל השפעות השליליות כאשר מבצעים עקירות...אודה לך אם תגיד לי מה אתה חושב ואם הדברים הכתובים אכן נכונים קישור: https://healthinhebrew.co.il/2017/02/20/is-it-mental-or-is-it-1112dental/

שלום מוריה אני מכיר את הכתבה הזו . הדברים הנאמרים של על ההתפתחות נכונים. גם הדברים המתארים השפעות של תנוחת הגוף, בעיות נשימה, השפעות סביבתיות וגם גנטיות ,כולם משפיעים על התפתחות הגולגולת והלסתות. כשמגיעים בסופו של דבר לטפל ביישור שיניים רופא מומחה מנוסה רואה גם את הגורמים שהובילו להתפתחות הליקוי ובוחר בדרך הנכונה לטפל. תמיד משתדלים לטפל הגורמים סביבתיים וגורמים פונקציונלים כמו נשימה שמשפיעים לרעה. ברוב המקרים ניתן לבצע טיפולים אורתודונטיים ללא עקירת שיניים. ישנם אבל מקרים שבהם לאחר בדיקה ושיקול מכלול הבעיות הדרך הנכונה היא לשלב עקירת שיניים קבועות. במאמר כפי שציינתי אין דבר חדש שכל מומחה לאורתודונטיה אינו יודע עליו. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים