כתר קרמי לסגירת רווחים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

24/05/2018 | 02:51 | מאת: רן

שלום, אני בן 27 בעל רווחים גדולים בשיניים התחתונות עקב שיניים קטנות. החלטתי להתחיל טיפול יקר לשיקום אסתטיקת הפה, ומפאת גילי, החלטתי לוותר על גשר ולבחור בטיפול באמצעות כתרים קרמיים (בששת השיניים התחתונות המרכזיות) ש"ירחיבו" את השיניים ויסגרו את הרווחים בצורה מלאכותית. האם קיימים חסרונות בולטים לשיטה הזאת? תודה

שלום החסרון הוא השיחזור המחייב לכל החיים. יכולה להיות בעייה בהתאמת השיחזור לחניכיים, התאמת צבע. אבל אם השיניים קטנות ומפריעות לך מבחינה אסתטית לעיתים זה הפתרון הנכון. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים