רווחים בשיניים לאחר טיפול של שנה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

23/05/2018 | 01:42 | מאת: יובל

שלום, אני כבר עם הגשר שנה. שמתי גומיות כבר שלושה חודשים, אך הרווחים שיש בשיניים שלי לא מצטמצמים בכלל. אז כמה שאלות- 1. האם תפקידן של הגומיות הוא לצמצם רווחים בשיניים? ואם לא, מה תפקידן? 2. במקרה שלא, מה כן עוזר לצמצם רווחים בשיניים? האם אפשר לשלב אותו ביחד עם הגומיות בשביל לצמצם את משך תהליך הטיפול?

שלום הגומיות משמשות למספר מטרות ולעיתים למטרה אחת מסויימת. יכול להיות לסגירת רווחים, לדחיפת השיניים העליונות פנימה, לקידום השיניים התחתונות לאיזון הייחס הסגרי בן הלסתות. לעיתים מוסיפים גומית שרשרת לסגור רווחים. תלוי בכיוון הכוחות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים