אופציה נוספת במקום קפיץ לישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

08/05/2018 | 23:30 | מאת: קפיץ ליישור שיניים

הבת שלי עם גשר כבר שנתיים, השיניים לא יתיישרו כמצופה ישנו רווח של כ7.5 ס"מ. הרופאה המליצה על 2 קפיצים שיעשו את העבודה, לפי הבנתי השבועות הראשונים לא קלים איתם. רציתי לדעת אם יש אופציה אחרת מלבד עקירה וקפיצים? מכיוון שהם גדולים האם הם בולטים ומשנים את מבנה הפנים? והאם ניתן להוריד אותם באיזה שלב ואחר כך להחזיר?

שלום אם אני מבין נכון הקפיצים שאת מתכוונת מטרתם להזיז את הלסתות. לכן צפוי גם שינוי של הפנים כאשר ישתנה היחס בין הלסתות. את הקפיצים מורידים כאשר סיימו את פעולתם . בדר"כ מספר חודשים. לא ברור לי הקשר שבין הקפיצים לעקירת שיניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים