קוביה שנפלה מה הדחיפות להדביק אותה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/12/2017 | 13:21 | מאת: שרה

יש לי גשר עם קוביות חדש - 3 ימי - במהלך שימוש בסילונית קוביה אחת נפלה ותלויה על המסילה . האם זה הגיוני? והאם יש צורך לטפל בזה בדחיפות או ניתן לדחות את זה לעוד שבוע מועד התור? בנוסף . נראה לי שמי שהרכיב את הגשר השאיר לי את החוט האמצעי טיפה ארוך בסוף השיניים והוא דוקר מאוד - זה הגיוני שזה ארוך קצת - או שכדאי לבקש לחתוך את זה ?

שלום שרה קוביה שנפלה יכולה להפריע קצת בלחי או בשפה אבל לא גורמת לנזק. אפשר להמתין שבוע במידה והיא לא מטרידה. חוט דוקר - תבקשי שיחתכו לך בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים