צילומי שיניים בשביל כירורג פה ולסת

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

01/11/2017 | 16:38 | מאת: יוסי

שלום, רופא פה ולסת ביקש שאביא לבדיקה סדרת צילומי שיניים, איך נקראים צילומים אלה? והאם אפשר ללכת למכון צילומי שיניים ללא הפנייה כלשהי? או שעדיף לבקש מרופא שיניים הפנייה? תודה.

שלום הצילום הכללי הבסיסי הינו הצילום הפנורמי. מקובל שרופא השיניים מפנה לצילום על פי הצורך הרפואי. אם מדובר בעקירת שיני בינה הרי הצילום הפנורמי הוא הצילום הראשוני הנדרש. אם מדובר בבעיה אחרת אז נדרשת הכוונה מדוייקת של הרופא המפנה.יתכן וידרש צילום אחר. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים