מנשך הפוך מנשך הפוך בגיל שנה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

20/07/2017 | 14:20 | מאת: חן

שלום רב! הבן שלי בן שנה, יש לו 4 שיניים עליונות ושתיים תחתונות. שמתי לב שהשיניים התחתונות קדמיות יותר- האם זה תקין בשלב זה או שכבר מעיד על בעיה של מנשך הפוך? ככל הידוע לי אין לנו בעיה כזאת במשפחה.. אשמח לדעתך תודה!!

שלום חן תבדקי ביסודיות את הסגירה. לעיתים הילדים דוחפים את הלסת התחתונה קדימה כאשר מנסים לבדוק להם את השיניים ואופן הסגירה. במידה והשיניים התחתונות אכן קדמיות לעליונות הבעיה מוגדרת כמנשך הפוך. טיפול לבעיה כזו אפשר לשקול להתחיל בגיל 5-7. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים