זמן בקיעת שן אצל מבוגר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/06/2017 | 16:53 | מאת: יפה

שלום, אני בגיל 30+ והתחלתי ישור שיניים פנימי. יש לי שן חותכת בצד ימין שהצליחה לבקוע ממש מעט בגלל כתר טרומי ששמו לי בילדות והייתי איתו המון שנים ככה שאי אפשר לשים עליה טבעת. שמו לי עכשיו קפיץ על 2 השיניים שלידה כדי ליצור לה מקום לגדול. העניין הוא שזה עוצר לי את כל הטיפול ואני כבר 4 חודשים עם החוט הראשון והשן אומנם קצת גדלה אבל עדין קטנה מידי בשביל ההדבקת טבעת. השאלה שלי כמה זמן לוקח בגיל הזה לשן לבקוע?היא יכולה בגיל הזה לא לבקוע מספיק? יש מה לעשות כדי לזרז את הבקיעה שלה כדי להמשיך עם הישור שיניים? תודה.

16/06/2017 | 16:59 | מאת: יפה

השן שצריכה לבקוע היא שן טוחנת ולא חותכת.

שלום במידה והשן התחילה לזוז ולבקוע היא תמשיך ותבקע עוד. לא ניתן לחזות את הקצב ועד היכן תבקע השן ללא משיכה יזומה. תשאלי את האורתודונט המטפל האם ניתן להדביק כפתור קטן באופן זמני ,כדי לזרז ולמשוך את השן. בברכה ד"ר צור

17/03/2021 | 11:13 | מאת: עדן

היי אני בת 25 יש לי שן חותכת צד שמאל היא לא יוצאת כ 6 חודשים עם כפתור מה לעשות

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים