עקירות שיניים בשביל לסיים את הגשר

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

07/06/2017 | 14:50 | מאת: אביה

שלום אני בת 15 ויש לי גשר כבר שנתיים.. לפני ששמו לי את הגשר עקרו לי איזה 6 שיניים... עכשיו הרופא שיניים רוצה שאני יעקור עוד 2 שיניים כי הם מפריעות ליישור שיניים... הוא רצה את האישור של ההורים שלי והם הסכימו... אני מפחדת גם בגלל שלחברות שלי שיש להם גשר הם לא היו צריכות לעקור את שיניים באמצע הגשר אלא רק לפני ששמו להם... הם גם לא עקרו כל כך הרבה אני עקרתי כבר 6... ואני גם מפחדת מעקירות.. זה ממש כואב... הרופא שיניים אמר לי שאם אני לא מסכימה לעקור אז הוא סיים את הגשר והוא יוריד לי אותו.. אבל השיניים שלי עדיין עקומות... ועקרתי כבר מלא שיניים

שלום אביה אני מקווה שאת מבדילה בין עקירה של שיני חלב שלא נשרו והתבקשת לעקור לבין שיניים קבועות. תבררי שוב מה עקרת בעבר ומה עוקרים עכשיו. לפעמים עוקרים שיניים קבועות גם בזמן הטיפול האורתודונטי. תבקשי להבין שוב מהאורתודונט מדוע צריך לעקור. ברור לי שאם יש בכך הגיון ,אז גם את תביני את ההסבר. בהצלחה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים