טיפול במנשך הפוך? והפתרונות לכך ?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

13/05/2017 | 10:24 | מאת: אדיר

לאחר טיפול אורטודונטי לקוי ומיושן עקירה של שיניים בלסת העליונה, נוצרה לי לסת עליונה קטנה שנכנסה פנימה ולסת תחתונה גדולה , קח שהמנשך שלי לא תקין ,הפרופיל לא פרופורציונלי מה שגורם לי להרגיש לא בנח. השאלה היא האם יש פתרון ללא צורך בניתוח ? האם יש אורטודונטים מומחים בנהריה שאפשר להתייעץ איתם ? קישור לטיפול מדהים במנשך פתוח ללא שום התערבות כירוגית https://www.youtube.com/watch?v=LJO8Xmw_czA

שלום אדיר ללא בדיקה קלינית אין באפשרותי לדעת מה חומרת הבעיה ומהו הפתרון הרצוי. באתר "האגודה האורתודונטית" תוכל למצוא שמות של רופאים מומחים ליישור שיניים ולסתות העובדים בצפון הארץ. תוכל לגשת ליעוץ גם בבית החולים רמבם במחלקה לאורתודונטיה. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים