צמצום הרווח לאחר עקירה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

03/05/2017 | 21:26 | מאת: נתנאל

שלום, אני עברתי היום עקירה אחת מתוך שניים שאני צריך לעשות. יש לי גשר ובגלל צפיפות בלסת העליונה הייתי צריך עקירה. רציתי לשאול האם השיניים האחוריות גם באות קדימה לצמצום הרווח כי אני ממש מפחד שזה לא יסגר ושהשיניים הקדמיות יבואו יותר מידי קדימה..

שלום נתנאל האורתודונט המומחה יכול לכוון כך שחלק ייסגר על ידי תזוזה של השינים הקדמיות פנימה וחלק מהרווח יסגר על ידי תנועת השיניים האחוריות קדימה. בהחלט תשאל את הרופא שלך מה תוכניתו. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים