רעד עקב יישור שיניים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

16/04/2017 | 14:46 | מאת: חגית

שלום רב, אני בת 48. בחודש האחרון החלו אצלי רעידות בלסת התחתונה. הרעידות קטנות ומהירות ונראות בזמן שהפה מעט פתוח. למשל בזמן דיבור. ובזמן חיוך ...קצות השפתיים רועדות (בנקודה שבה הן מתחברות שפה עליונה ותחתונה). זה הופיע בזמן טיפול יישור שיניים. האם יתכן שניפגע עצב או שריר מסויים? יש לכך טיפול? בתודה מראש על תשובתכם.

שלום יישור שיניים אינו גורם לפגיעה עצבית בשרירי השפתיים.התאור שלך אינו מוכר כתופעת לוואי לטיפול. אולם הייתי בודק את הסגר והמגעים של השיניים. יתכן ומגע עודף גורם לסוג של עייפות בשרירים הסוגרים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים