רווח בשיניים הקידמיות בלסת העליונה

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

19/03/2017 | 14:07 | מאת: אבי

שלום דוקטור יש לי רווח בשיניים אבל הכי מפריע לי הרווח בשיניים הקידמיות בלסת העליונה ואני רוצה לטפל בזה רציתי לדעת מה הטווח המחירים אם זה משהו שאפשר לדבר עליו פה .. ובאיזה שיטה הכי מומלץ ?

שלום אבי רווח בין השיניים ניתן לסגור במספר דרכים. סמכים(קוביות) המודבקים על השיניים. אלה יכולים להיות סמכים שקופים -חרסינה או סמכים מתכתים. כמו כן יש אפשרות לטפל בטכניקות בלתי נראות כמו סמכים פנימיים (לינגואל) או באמצעות פלטות שקופות- אינויזלין. מ=תצטרך להגיע לבדיקה אצל מומחה לאורתודונטיה כדי להבין את סוגי הטיפולים השונים, איזה טיפול מתאים לך ולדרישותיך האסתטיות , ומה עלויות הטיפולים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים