מיגרנות קשות שלא עוברות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

20/12/2009 | 13:04 | מאת: נטלי

שלום ד"ר יש לי בעיה מזה שנים רבות. אני בת 22 וסובלת ממיגרנות קשות מדיי יום, אני לוקחת נקודתי ריזלט 100 מ"ג RPD - ויוצא מצב שאני לוקחת כל יום את הכדור, שכל יום עובר לכמה שעות המיגרנה ושוב חוזר, אני מנסה כדורים קצת יותר פשוטים אבל כלום. בעבר היה ניסיון של טיפול מונע אלטרולט אבל עשה יותר גרוע מאשר טוב. אני כבר לא יודעת מה לעשות עשיתי סי טי ולא נמצא כלום, בינתיים אף אחד לא מוצא פתרון והתשובה שאני מקבלת הן מהנוירולוג והן מהרופא שאין הרבה מה לעשות כי לא יודעים מה הפתרון. אשמח אם תוכלי לעזור בדרך כלשהי - אפילו להפנות לרופא מומחה בתחום שיוכל לבצע בדיקות מעמיקות

20/12/2009 | 18:30 | מאת: ד"ר יעל שטרן

נטלי שלום קשה לי להאמין שהתיעצת עם נוירולוג ונאמר לך שאין מה לעשות. יש עוד תרופות למניעת מיגרנה לדוגמא:דרלין ,טופמקס דפלפט ועוד....תתיעצי שוב עם הנוירולוג

04/01/2010 | 17:29 | מאת: א.ש.

עצה אמיתית מן הלב, אל תקשיבי לרופאים וגם אל תאמיני להם. הם יודעים רק מה שהם למדו במסגרת לימודי הרפואה שלהם ולגבי ענינים יותר מורכבים שהרפואה הרגילה כבר הרימה ידיים , אין הם יודעים מה לעשות חוץ מלהרעיל אותך באלפי כדורים... מגרנה הינה מחלה פסיכוסומטית 100% שנובעת מלחצים פנימיים, נפש מתוחה, "שמירה בבטן" של דברים וכו' לכן הטיפול כנגד חייב להיות בכוון הנפשי-גופני, כגון רפואה סינית, רפלקסולוגיה ועבודת גוף נפש. והדבר שהכי עוזר, זה להתפלל לבורא עולם שירפא אותך בקלות ובמהירות, זה הרי לא בעיה בשבילו...

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש