כאבי ראש בצד שמאל

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/11/2009 | 21:14 | מאת: יעקב

שלום דוקטור אני סובל כשלש שנים מהתקפות של כאבים אשר מופיעים כמעט תמיד בצמידות: כאבים בעורף שמאלי בדרך כלל וכאבי שיניים וכאבי אוזניים וכאבי עיניים. בדרך כלל הכאבים מאד חזקים ושום כדור לא מצליח להתגבר עליחם.לאחרונה זה בערך כל 10 ימים ובעבר הלא רחוק כמעט כל יומיים. אני מטופל בטגרטול CR 1000 מ"ג ביום.נבדקתי אצל אורטופד.רופא עיניים ורופא אוזניים ורופא שיניים והבעיה לא אצלם.לפי דבריהם. רק נורולוג יכול לפתור פה את הבעיה. אשמח לשמוע דעתך ועצתך להמשך טיפול.

03/12/2009 | 20:13 | מאת: ד"ר יעל שטרן

יעקב שלום לא ברור לי מה הסיבה שקבלת טגרטול. יתכן שאכן הינך סובל ממיגרנות ומכיון שהתדירות עלתה עליך לקבל טיפול מונע (דרלין, אלטרול , דפלפט , טופמקס וכ"ו), התיעץ עם הנוירולוג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש