מיגרנה של העין עם אאורה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

23/12/2015 | 11:25 | מאת: בת חן

שלום,אני סובלת ממיגרנה של העין המלווה באאורה. זה קורה אחת לכמה זמן ונמשך כחצי שעה.לפעמים מלווה בבחילות מקדימות או כאבח ראש אחכ.בדיקת עיניים כולל שדה ראיה/לחץ תת עיני/קרקעית הכל היה תקין..בדיקה נוירולגית רגילה תקינה..השאלה אם צריך לעשות בירור מעמיק או כל פעם לחכות שזה יעבור..כי כשזה קורה זה מלחיץ אותי מאד. תודה.

שלום בת חן אם אכן ההתקפים אופיניים למיגרנה והם די דומים בהופעתם לרוב אין התוויה להדמיה מוחית.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש