סיטי אנגיו'?

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/11/2010 | 00:01 | מאת: גלי

שלום. אני בחורה בת 45. עם חולשת פלג גוף שמאל וקושי בהליכה זה החל מכאב חד בקודקוד הראש ולאחר מכן הירדמות פלג גוף שמאל. מאז גם קושי בהליכה. עלי לציין שהייתי בריאה לחלוטין עד אירוע זה. המייר מוח. הדגים מוקדים בחומר הלבן של המוח רו"צ.מאז אני במעקבים אצל ניאורולוג. עכשיו נישלחתי לסיטי אנגיו' . שאלתי היא מדוע נשלחתי לבדיקה זו? ומה היא באה לאבחן? מה ניראה לך מה הכוון של הבעיה? תודה גלי.

שלום גלי סיטי אנגיו מדגים את כלי הדם של המוח. אני מניח שנשלחת לבדיקה כדי לשלול האפשרות שהמוקדים בחומר הלבן הם על רקע של פגיעה בכלי הדם ולא דלקתיים למשל.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש