כאבי ראש אחרי שפעת

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

15/05/2014 | 18:50 | מאת: ענת

שלום רב, אני אחרי שישה ימי שפעת שהתבטאה בכאב ראש מתמשך, חום, בחילות, עייפות וחוסר תאבון. נטלתי אופטלגין נוזלי כל 8 שעות במשך ששת הימים האלו. רופא כללי שלל בעיה נורולוגית. נכון לעכשיו הכאב ראש עבר ומופיע רק אחרי שינה עמוקה (הכאב מעיר אותי) ורק בשינוי תנוחה (מישיבה לעמידה) והוא מתבטא בלחץ של כמה שניות והרגשת פעימות. האם יש דרך להקל על סוג כאב זה? האם יש צורך לקבל חוו"ד שניה או שזה שכיח במקרה של שפעת ממושכת.? תודה מראש

שלום ענת כאב ראש לאחר שפעת עשוי להמשך תקופה ארוכה יותר, התאזרי בסבלנות וטפלי בכאב לפי הצורך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש