כאבי ראש בצד ימין ומעל העין

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

01/10/2013 | 21:16 | מאת: רר

שלום, אני בחורה בת 28 לפני כחודשיים היה לי התקף ורטיגו שנמשך 15 ימים, הורטיגו היה מלווה בחרדה ודיכאון, אשר אני עדין סובלת מהם, לאחר הורטיגו החלו כאבי ראש בצד ימין , מין דקירות ברכה בצד ימין וגם בחלק האחורי של הראש,יש גם כאבים מעל העין ותחושה לא נעימה בצד ימין של הראש, חשוב לציין שכואבת לי האוזן ויש לי טינטון באוזן ימין לעיתים, אני מאד סובלת ומסוחררת , אאג, רופא משפחה ונוירולוג אומרים שזה עקב הורטיגו ועקב החרדה, נוירולוג אמר לי לעשות ct ראש אך אני מאד מפחדת מהקרינה ויודעת שזה יכניס אותי לפחדים נוספים,מה עושים כדי לקבל הפניה לmri והאם כל התסמינים יכולים להגרם עקב שן בינה או חרדה?או שזה רציני יותר?..אני מותשת פשוט , עזרה בבקשה..

ורטיגו מסיבה זו או אחרת מפחיד ועשוי לגרום לחרדה ודכאון,אכן הסימפטומים נשמעים כאלו,שן בינה אינה גורם נסי טיפול נוגד חרדה לפני ההדמיה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש