ליריקה ומיגרנות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

08/05/2010 | 20:51 | מאת: שלומית

אני בת 40 סובלת ממיגרנות כרוניות מגיל הבגרות. הגעתי לתקופות של 300 מ"ג אימיטרקס ביום ל לאחרונה 8 חודשים אחרונים צרכתי בין 4-5 פעמיים בשבוע סומטרידקס 50-100 מ"ג ביום. הסבל היה איום והיה ברור שהכדוריפ מגבירים את הכאב. לאחרונה מזה חודש בהמלצתת רופא אני לוקחת 150 מ"ג ליריקה ביום -75 בוקר 75 ערב. יש שיפור ניכר בעוצמת הכאב ואורך ההתקף (אני מעבירה את הכאב עם 2 כדורי אקסדרין מיגרן )אל עדיין יש התקפים 2-3 פעמיים בשבוע אומנם קצרים יותר סבילים יותר אך התקפים. האם ליריקה הינו ככדור טוב למיגרנה? האם לדעתך יש צורך לבקש להוסיף לי עוד כדורים. הרופא כרגע לא בארץ . האם סובל דיחוי? האם לליריקה יש לתת עוד זמן? בברכת שבוע טוב ותודה שלומית

שלום שלומית ליריקה היא תרופה טובה לכאב עצבי ופחות לכאבי ראש. נראה כי את משתמשת ביתר בתרופות משככות כאב ויש צורך בטיפול גמילה. יש לפנות לרופא שיפנה אותך לטיפול כזה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש