חזרה לטופמקס לאחר הפסקה ממושכת

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

21/04/2010 | 10:55 | מאת: מעיין

ד"ר קוריצקי שלום במשך שנתיים נטלתי טופמקס, שעזר לי לכאבי הראש המיגרנויטיים, אבל לא כ"כ לאלה שמקורם בצוואר (האם הוא בכלל אמור לעזור לכאלה?). הפסקתי אותו לצורך הריון+הנקה וכעת הייתי מעוניינת לחזור וליטול את התרופה. שאלתי היא: אם הטופמקס גרם לי לנשירת שיער מאסיבית בשנים שנטלתי אותו, האם הוא בהכרח יעשה זאת גם כעת, ומה ניתן לעשות כנגד תופעת לוואי מצערת זו? בתודה מעיין

שלום מעין אכן לעתים הטופמקס עשוי לגרום לנשירת שיער יתכן והשתנו התנאים ההורמונליים והפעם הנשירה לא תופיע אולם התופעה עשויה לחזור. כדאי לנסות אולי תרופה שמכילה אבץ כדאי להתיעץ עם רופא עור.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש