תחושה מוזרה בראש מין זרם

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

02/12/2020 | 22:11 | מאת: לי

שלום דר בת 29 כתבתי לך לפני כמה ימים לגבי ויברציה בתוך הראש ,כבר 3 פעמים הרגדתי את התחושה המוזרה הזו בשבועיים האחרונים אבל אני לא בטוחה אם זה ממש ויברציה או מין לחץ רגע כזה או זרם שעובר בשניות וגורם לסחרחורת אני ממש מפחדת שזה מעיד על מחלה נוירולוגית ואני בלחץ כשזה קורה או מצפה שזה יקרה שוב זה גם מלווה בסחרחורת קלה שכחתי לציין שאני נוטלת רסיטל 20 מג ביום כבר שנה וחצי אבל מה זה יכול להיות ??? יש מה לדאוג

השכיח ביותר לי לתופעות כאלו הוא גורם נפשי. מאידך כיוון שנמשך שניות נדמה לי שכתבתי שכדאי לפנות לנוירולוג לבירור של מעין "קצר" חשמלי שגורם לתופעה.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש