כאבי ראש כבר שבועיים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

31/10/2020 | 11:52 | מאת: תום

היי ד"ר קורצקי. אני בת 38. הריון שלישי שבוע 35. לפני כשבועיים התחיל לי כאב ראש אקוטי. התחיל בבת אחת. הוא לא היה כל הזמן אבל הוא הגיע לפחות 10 פעמים ביום וגם מעיר משינה. הייתי בבית חולים ובדקתי באאג עיניים ואף נירולוג. ביצעו בדיקות כולל ct ראש וניקור מותני. הכל יצא תקין. עברתי את הניקור מותני לפני יומיים וכרגע אני בבית שוחררתי אתמול. אציין גם ש משככי כאבים שמותר לי לקחת בהריון לא עזרו להרגעת הכאב. מאז הבדיקה הכאב החריף וכואב כל הזמן. מתגבר כשמזיז את הראש למטה. בנוסף יש לי כאבים בגב התחתון בעצמות מאז בדיקת הLP. אשמח לדעתך. האם הכאבים מהבדיקה תקינים והאם יש לך מושג מה יכול לגרום לכא ראש המתמשך הזה. אציין שלחץ הדם שלי תקין. יש לי אומנם חלבונים בשתן אבל לא חוששים שזאת רעלת הריון היות והלחץ דם תקין. תודה רבה אשמל לשמוע את דעתך.

שלום תום, ככל הנראה יש לך עכשיו גם כאב ראש שלאחר ניקור מתני, כדאי לשכב יותר ולשתות היטב. אם הכאב מחמיר בישיבה או עמידה וחולף בשכיבה יתכן ויש דליפה של נוזל שדרה. המתיני כמה ימים הכאב אמור להחלש.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש