פענוח רנטגן של הסינוסים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

11/10/2020 | 12:22 | מאת: דנית

שלום, בעקבות כאבי ראש מזה מספר ימים (בימים הראשונים היה לי גם חום , בדיקת קורונה שלילית), בוצע לי רנטגן סינוסים כי יש לי היסטוריה של סינוסים, ניתוח לפני כ- 10 שנים. להלן התוצאות, האם יש ממה לדאוג? לא מובן לי הפענוח ממצאים: אסימטרי מערות הפנים מאווררות היטב . רושם של שינויים סקלרוטיים בעצם הפטרוזה משמאל-ייתכן תנוחתי המלצות : נדרש CT ראש מכוון לפטרוזות

לא נראה מקור לדאגה דנית, יתכן עקב מצב דלקתי בעבר. CT מכוון יתן הסבר יותר משמעותי.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש