טיפול מונע לכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

24/09/2020 | 09:43 | מאת: בן

הומלץ על תחילת טיפול באלטורט 10 מג לתקופה מסוימת בעבודתי אני מאבטח עם נשק זה משהו שיכול לפגוע בתפקוד שלי ? אני צריך להודיע על כך? התרופה הזאת רשומה כתרופה נוגדת דיכאון העם היא יכולה לפסול את הרישיון? העם כדי לנסות תרופה אחרת ? בן 25 בריא בדרך כלל התקפי כאבי ראש לפחות כמחצית החודש מזה 4 שנים חי על אופטלגין ולפעמים גם זה לא עוזר הכאב בעיקר בצד אחד של הראש וכאב בעין הומלץ סיטי וכדורים זה שהומלץ סיטי זה אומר שזה יכול להיות שזה גידול? והעם נכון לעשות בגיל 25 סיטי ראש ולא mri שללא קרינה

אלטרולט 10 מ"ג איננו פועל דרך מנגנון הדכאון זהו מינון נמוך ומתאים לכאב עצבי. CT נעשה לעתים קרובות לשלול גורם ראשוני ללא עדות אוביקטיבית כמעט תמיד תקין.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש