אוזניים סתומות ולחוצות

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

30/08/2020 | 12:46 | מאת: שיר

לפני כשבוע נכנס לי מסרק חד באוזן ימין , לאחר מכן הלכתי לרופאת אף אוזן גרון והיא אמרה שנהייתה שריטה קטנה באוזן והיא נתנה לי טיפות לשבוע על מנת למנוע זיהום (כי ירד קצת דם ) עכשיו כבר סיימתי לשים טיפות במשך שבוע ולפתע גם האוזן השנייה קצת סתומה .. שניהן סתומות יחד ואני לא יודעת ממה זה נובע שגם באוזן השנייה נסתם למרות שלא קרה דבר לאוזן השמאלית ... זה מאין לחץ באוזניים וסתום גם כן ...

שיר שלום הבעיה אותה את מעלה אינה קשורה לפורום הנוכחי. היוועצי שוב ברופא אאג.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש