בעבר לא היו לחצים בראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

07/06/2020 | 18:55 | מאת: ל

בשלושת החודשים האחרונים היו לי לחצים בצד ימין של הראש שהלכו ובאו כל שבוע בערך, הם מגיעים בד"כ כשאני יום לפני זה חווה סטרס ולחץ גדול, בעבר כשהייתי בלחץ כזה לא היו לי לחצים בראש, מה השתנה במהלך השנים? אני בת 45 בריאה.רזה ולא מעשנת

בגיל הזה של שינויים הורמונליים לעתים מתחילים כאבי ראש שלא היו קודם לכן.

08/06/2020 | 10:54 | מאת: ל

תודה הם מופיעים יום אחד לאחר סטרס, כשבעבר חוויתי סטרס לא היו לי לחצים בראש, סטרס משפיע על שינוי הורמונלי שהוא זה שגורם לסטרס? או שהמבנה הפיזי של המוח והצוואר פשוט משתנים במהלך החיים וזה מה שמשפיע?

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש