השלכות ותופעות לוואי של תרופה

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

16/05/2020 | 16:42 | מאת: יצחק

שלום אני כמה חודשים נוטל קלונקס 0.5 עקב חרדות כול יום 2 כדורים עכשיו אני בתהליך הורדה לחלוטין מהכדור בגדול אני בריא עשיתי הרבה בדיקות לב הרבה בדיקות הדמיה בראש בדיקות דם ועוד שיצאו תקינות גם בדיקת איאיגי שיצאה תקינה האם אני חשוף להתקף אפילפטי עקב זמן ממושך שלקחתי תקלונקס ? אם עכשיו אני יוריד בהדרגה עד להפסקה לחלוטין של הכדור אחרי שאני לא יקח אותו אני חשוף למשהו שקשור לאפילפסיה ? אציין שאין לי עבר ומעולם לא היה משהו שקשור לאפילפסיה מה אתה אומר ?

17/05/2020 | 20:52 | מאת: יצחק

שלום המשך שאלה האם כאשר נוטלים כדורים מקבוצת הבנזודיאפינים קלונקס 0.5 כבר תקופה של כמה חודשים האם שמגיע קיץ והטמפרטורה ממש גבוהה אז עקב נטילת הכדורים בשילוב המזג אוויר שיש אז מופיעים יותר תופעות לוואי זה ידוע ? כי בימי הקיץ החמים אני מרגיש תופעות לוואי גלי חום לחצים בראש דופק לב מהיר ועוד תסמינים כאלו ואחרים מה שלא קורה בימים קרים שהמזג אוויר רגיל האם בשל מזג האוויר החם ונטילת הכדורים האלו זה קשור אחד לשני ?

ראה תשובות קודמות

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש