גמילה רילרט לאחר 10 שנים

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

03/05/2020 | 11:38 | מאת: שיר

שלום דר בת 30, נוטלת רילרט 40 מג מזה 10 שנים במקביל לטיפולי מניעה שונים עם מעט הטבה במצב.. כרגע מטופלת ב150 טופמקס והתחלתי גם דרלין. לצערי בצבא לא יידעו על האופי הממכר של הטריפטן וכיום יש התקפים שמאלצים אותי ליטול לעיתים גם 3 כדורים כדי להעביר התקף. מאחר והמיגרנות אינן מופיעות כל יום ולא אוכל לצפות את הופעתן עדיין אפשרי להגיע לגמילה באשפוז? מה הפרוגנוזה לאחר האשפוז? יש סיכוי להפסיק בהדרגה גם טיפול מניעתי או שהמיגרנות כאן כדי להישאר... ? תודה מראש

אם הכאבים שיר אינם יומיומיים קיימת סבירות רבה שאינך ממוכרת לרילרט אלא שהוא פחות יעיל בקשי מן הרופא שלך לנסות טריפטן אחר.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש