אגרוף לאזור הרקה תודה מראש

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

26/03/2020 | 14:18 | מאת: שמעןן

שלום רב אתמול אני בן 19 ואתמול במשחק בין חברים חטפתי אגרוף מסובב ( הוק) חזק מאוד לאזור הרקה בשניות הראשונות היו לי קצת צלליות בשדה הראייה ונקודות אור חשוב לי לציין כי לא היה לי כאב חזק מאוד לא היה דם, לא הקאות ובחילות הייתי קצת מסוחרר ואחרי זה הלכתי לרופא שבדק אותי בדיקה נוירולוגית וקבע שאני בסדר, הוא השאיר אותי להשגחה 6 שעות ואמר לי לנןח 24 שעות יש לי סחרחורות הולכות ובאות מאוד חלשות השיא שחהן היה ב6 שעות האלו והרופא היה מודע אליהם אני מודאג מזה שהוא לט שלח אותי לבדיקת mri או ct שנוכל לוודא שאין לי פגיעה מוחית השאלות שלי הן : האם יכול להיות שהתרחשה פגיעה מוחית שתוצאותיה יהיו ארוכות טווח ולא איבחנו אותה ? (היכולת הרטורית שלי נשארה טובה) הגיוני שלא שלחו אותי לבדיקת mri ? יכול להיות שהאינטליגנציה שלי תיפגע בעקבות המכה ? בהנחה ויש פגיעת ראש שהיא קלה האם יכול להיות שבעקבותיה יתפתחו לי מחלות נוירולוגיוץ בטווח הרחוק ? תודה מראש שמעון

שמעון שלום, הרופא שלך פעל מצוין כאשר השגיח ל6 שעות לשלול דימום מסוכן, זה לא קרה לכן מה שיש עתה זה מצב לאחר זעזוע מוח קל, יתכן כאב ראש סחרחורת קלה האינטליגנציה שלך לא אמורה להפגע. תנוח וקח משככי כאב לפי הצורך באם תהיה החמרה הוועץ שוב ברופא הטוב שלך.

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש