כאב ראש ולחץ בעניים מתמשך

דיון מתוך פורום  מיגרנה וכאבי ראש

04/03/2020 | 14:23 | מאת: יוסף

שלום, אני סובל כעת מכאבי הראש לא חזקים והם לא במקום אחד כל הזמן, עם כאב/לחץ בעיניים. ואני סובל מזה מששה חודשים, וכל הסיפור התחיל כאשר הייתי עם חברים שלי והם עשנו צ׳אנגה dmt ואני לא עשנתי איתם אבל הייתי לידם ולא הרגשתי טוב מהריח והיום למחרת קמתי עם כאב ראש ולחץ בעניים. הלכתי לנירולוג לאחר מכן אמר לי שזה לא קשור ועשיתי CT לאחר כך ויצא תקין, ולאחר כך הכאב הלך (לקח זמן חודש-חודשים). ולפני חודש ישבתי מול מקור אור צהוב חזק למשהו כמו שעה (הייתי יושב באולם והיה בכיוון העיניים שלי) ומאז הכאב הראש עם הלחץ חזר והוא נהיה חזק כאשר אני נחסף למקור אור חזק או רעש או מישהו מעשן לידי (אפילו עישון רגיל) אשמח אם אתה יכול להדריך אותי מה לעשות?

שלום יוסף, נראה ככאב ראש תעוקתי יתכן עם מרכיב חרדתי כדאי לנסות טיפול מונע, פנה למרפאה לכאבי ראש.

05/03/2020 | 16:04 | מאת: יוסף

שלום ד״ר אריה, קבעתי תור למרפאה לכאבי ראש אבל התור רחוק (עוד חודש וחצי). מה אתה ממליץ לעשות בזמן הזה? תודה רבה, יוסף

מנהל פורום מיגרנה וכאבי ראש